Lietuviškos džiovintos šaltyje braškės
Džiovintos šaltyje braškės
Džiovintos šaltyje braškės, kurios tiesiog tirpsta burnoje.
Nepjaustytos, Lietuviškos braškės yra nuostabaus skonio ir kvapo prilygstančio ką tik nuskintoms.
Braškės puikiai tiks ne tik kasdieniniam smaguriavimui ar maisto, gėrimų pagardinimui, bet ir kepinių papuošimui.
Sudedamosios dalys
100% natūralios šaltyje džiovintos Lietuviškos braškės
Laikymas
Braškes rekomenduojame laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 3-4 dienas.
Energinė ir maistinė vertė 100 g.
Tinka vartoti
Kaip užkandis:
Nesvarbu kur – namie, darbe ar kelionėje šaltyje džiovintos braškės bus puikus užkandis.
Su košėmis:
Šaltyje džiovintos braškės įprastą košę pusryčiams pavers skanėstu
Su pienu:
Pieną suplakę su saujele braškių sukursite neapsakomo skonio ir labai sveiką kokteilį.
Braškių džiovinimas šaltyje
Džiovinimas šaltyje taip pat žinomas, kaip liofilizacija, yra džiovinimas vakuume žemoje temperatūroje (iki -80 °C).
Šaltyje išdžiovintos braškės išlaiko struktūrą, kvapą, skonį ir naudingas savybes.
Išsamų paaiškinimą apie džiovinimą šaltyje galite rasti čia.: (Džiovinimas šaltyje)
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.