Džiovintos šaltyje (liofilizuotos) braškės

Lietuviškos džiovintos šaltyje braškės

  • Džiovintos šaltyje braškės, kurios tiesiog tirpsta burnoje.
  • Nepjaustytos, lietuviškos braškės yra nuostabaus skonio ir kvapo, prilygstančio ką tik nuskintoms.
  • Braškės puikiai tiks ne tik kasdieniniam smaguriavimui ar maisto, gėrimų pagardinimui, bet ir kepinių papuošimui.
  • Grynasis svoris 30 g

5,99

Prieinamumas: Liko 37

Lietuviškos džiovintos šaltyje braškės

Džiovintos šaltyje braškės

Džiovintos šaltyje braškės, kurios tiesiog tirpsta burnoje.

Nepjaustytos, Lietuviškos braškės yra nuostabaus skonio ir kvapo prilygstančio ką tik nuskintoms.

Braškės puikiai tiks ne tik kasdieniniam smaguriavimui ar maisto, gėrimų pagardinimui, bet ir kepinių papuošimui.

Braškės

Sudedamosios dalys

100% natūralios šaltyje džiovintos Lietuviškos braškės

Laikymas

Braškes rekomenduojame laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 3-4 dienas.

Energinė ir maistinė vertė 100 g.

Braškių kokteilis

Tinka vartoti

Kaip užkandis:

Nesvarbu kur – namie, darbe ar kelionėje šaltyje džiovintos braškės bus puikus užkandis.

Su košėmis:

Šaltyje džiovintos braškės įprastą košę pusryčiams pavers skanėstu

Su pienu:

Pieną suplakę su saujele braškių sukursite neapsakomo skonio ir labai sveiką kokteilį.

Braškių džiovinimas šaltyje

Džiovinimas šaltyje taip pat žinomas, kaip liofilizacija, yra džiovinimas vakuume žemoje temperatūroje (iki -80 °C).

Šaltyje išdžiovintos braškės išlaiko struktūrą, kvapą, skonį ir naudingas savybes.

Išsamų paaiškinimą apie džiovinimą šaltyje galite rasti čia.: (Džiovinimas šaltyje)

Džiovinimas šaltyje
Svoris 70 g
Grynasis svoris

30 g