sumani bitė

Lietuviškos džiovintos šaltyje braškės

Turime

Džiovintos šaltyje braškės, kurios tiesiog tirpsta burnoje.

Nepjaustytos, Lietuviškos braškės yra nuostabaus skonio ir kvapo prilygstančio ką tik nuskintoms.

Braškės puikiai tiks ne tik kasdieniniam smaguriavimui ar maisto, gėrimų pagardinimui, bet ir kepinių papuošimui.

6

Produkto kodas: 3001 Kategorija:

Lietuviškos džiovintos šaltyje braškės

Džiovintos šaltyje braškės

Džiovintos šaltyje braškės, kurios tiesiog tirpsta burnoje.

Nepjaustytos, Lietuviškos braškės yra nuostabaus skonio ir kvapo prilygstančio ką tik nuskintoms.

Braškės puikiai tiks ne tik kasdieniniam smaguriavimui ar maisto, gėrimų pagardinimui, bet ir kepinių papuošimui.

Sudedamosios dalys

100% natūralios šaltyje džiovintos Lietuviškos braškės

Laikymas

Braškes rekomenduojame laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 3-4 dienas.

Energinė ir maistinė vertė 100 g.

  • Energinė vertė 1200 (kj) 287 (Kcal)
  • Riebalai 3.7 (g) Iš kurių sočiųjų riebalų 0.3 (g)
  • Angliavandeniai 50.9 (g) Iš kurių cukrų 50.6 (g)
  • Baltymai 7.6 (g)
  • Druska 0 (g)
  • Skaidulinės medžiagos 15.10 (g)

Tinka vartoti

Kaip užkandis:

Nesvarbu kur – namie, darbe ar kelionėje šaltyje džiovintos braškės bus puikus užkandis.

Su košėmis:

Šaltyje džiovintos braškės įprastą košę pusryčiams pavers skanėstu

Su pienu:

Pieną suplakę su saujele braškių sukursite neapsakomo skonio ir labai sveiką kokteilį.

Džiovinimas šaltyje

Išsamų paaiškinimą apie džiovinimą šaltyje galite rasti. (Čia)

Džiovintos šaltyje braškės

 

Meniu