Vitaminų kupinas duetas – medus ir juodieji serbentai

Juodieji serbentai su medumi
Šis mišinys – tai lietuviškas medus, papildytas šaltyje džiovintais juodaisiais serbentais, išlaikiusiais visas savo naudingas savybes.
Juodieji serbentai garsėja kaip vienas stipriausių vitamino C šaltinių, todėl kartu su medumi jie tampa puikiu pasirinkimu imunitetui palaikyti.
Juodųjų serbentų uogose gausu antioksidantų, kurie prisideda prie bendros organizmo apsaugos ir geresnės savijautos.
Kartu su medumi juodieji serbentai tampa išskirtiniu desertu, kuris vienu metu ir malonus, ir naudingas.
- 100 % natūralūs ingredientai
- Produktas pilnas vitaminų
- Naudingas imunitetui ir savijautai
Šis medus praturtintas liofilizuotais serbentais
Liofilizavimas – šaltyje atliekamas džiovinimas, kuris išsaugo beveik visas uogų savybes.
Liofilizavimas – šaltyje atliekamas džiovinimas, kuris išsaugo beveik visas uogų savybes.
Išsaugo vitaminus ir mineralus
Išlaiko natūralų skonį
Sveikas užkandis kasdienai

Be jokių papildomų priedų
Ilgai išlieka šviežias
Tinka desertams ir gėrimams
Kodėl medus ir serbentai taip gerai dera?
Antioksidantų šaltinis
Medus ir serbentai abu turi antioksidantų. Kartu jie padeda organizmui apsisaugoti nuo žalingo streso ląstelėse.
Imuniteto stiprintojas
Vitamino C kiekis serbentuose ir medaus antibakterinės savybės dera tarpusavyje, padėdamos palaikyti natūralų organizmo atsparumą
Subalansuotas skonis
Medaus saldumas subalansuoja serbentų rūgštumą, todėl derinys tampa gaivus, gardus ir lengvai įtraukiamas į kasdienę mitybą.
Kaip gaminame šaltyje džiovintus juoduosius serbentus su medumi?


Džiovinami šaltyje
Uogos džiovinamos šaltyje, kad išliktų jų savybės, natūralus kvapas ir skonis

Kasdieniniam naudojimui
Tinka naudoti natūraliam imuniteto stiprinimui, peršalus ar tiesiog su šiltu arbatos puodeliu.
Serbentai skinami
Serbentai skinami tik pilnai sunokę, kai tampa pilni vitaminų bei naudingų savybių.

Maišomi su medumi
Sumalti serbentai maišomi su lietuvišku medumi. Sudėtyje – net 7 % šių uogų.
