Šaltyje džiovinti pušies kankorėžiai su medumi – natūralus imuniteto sąjungininkas

Pušies kankorėžiai su medumi
Išskirtinis derinys, sujungiantis natūralaus lietuviško medaus saldumą ir šaltyje džiovintų pušies kankorėžių naudą.
Pušis dar vadinama „gyvenimo medžiu“ – o jos kankorėžių sudėtyje gausu vitaminų, antioksidantų ir fitocheminių medžiagų, padedančių stiprinti organizmą.
Derinant šias naudingąsias savybes su lietuvišku medumi, sukuriamas produktas, puikiai tinkantis kovai su kosuliu, sloga ir bendram imuninės sistemos stiprinimui.
- 100 % natūralūs ingredientai
- Padeda stiprinti imuninę sistemą
- Puikus pasirinkimas peršalus


Kaip gimsta šaltyje džiovinti pušies kankorėžiai su medumi?


Išsaugomi džiovinant šaltyje
Kankorėžiai džiovinami šalčiu (liofilizuojami), kad būtų išsaugoti visi vitaminai, antioksidantai ir jų natūralus aromatas.

Skirtas imunitetui stiprinti
Tinka naudoti kaip natūralus imuniteto stiprintojas, peršalus ar tiesiog į šiltą puodelį arbatos.
Kankorėžiai surenkami
Jauni pušies kankorėžiai renkami rankomis iš Lietuvos pušynų – kol dar minkšti, žali ir kupini naudingųjų medžiagų.

Maišomi su medumi
Džiovinti kankorėžiai sumalami ir maišomi su lietuvišku medumi. Dedame net 7 % kankorėžių – dėl skonio ir naudos.
