Erškėtuogės su medumi – tikras vitamino C lobynas

Erškėtuogės su medumi
Erškėtuogės pasižymi natūraliu saldumu ir vaisių poskoniu. Derinys su medumi yra švelnus ir subalansuotas – skonis, kuris primena vaikystę ir tuo pačiu nukelia į rudenį. Jokio dirbtinumo, tik tikras, autentiškas skonis.
Medus padeda organizmui lengviau pasisavinti erškėtuogėse esančius vitaminus ir antioksidantus – ypač vitaminą C, kuris stiprina imunitetą ir palaiko natūralią apsaugą. Šis derinys ne tik skanus, bet ir vertingas – šaukštelis kasdienės naudos, kurią tikrai galima pajausti.
- Idealu arbatoms, košėms ar desertams
- Gausus vitamino C produktas
- 100 % natūralūs ingredientai
Kodėl erškėtuogės tokios vertingos?
Erškėtuogė yra viena iš daugiausiai vitamino C turinčių uogų Europoje – joje gali būti net iki 20 kartų daugiau vitamino C nei citrinoje. Be to, joje gausu antioksidantų, kurie padeda apsaugoti organizmo ląsteles nuo oksidacinio streso ir palaikyti bendrą gerą savijautą.



Kaip gaminamos erškėtuogės su medumi?


Džiovinamos šaltyje
Uogos džiovinamos liofilizacijos būdu – taip išsaugoma jų spalva, skonis ir visi biologiškai aktyvūs junginiai.

Kasdieniniam naudojimui
Puikiai tinka saldinti arbatą, pagardinti košes, jogurtą ar desertus. Sveikesnis pasirinkimas kasdienai.
Uogos skinamos
Erškėtuogės skinamos rudenį, kai būna visiškai prinokusios ir sukaupusios daugiausiai naudingų medžiagų.

Maišomos su medumi
Džiovintos uogos susmulkinamos ir sumaišomos su natūraliu lietuvišku medumi. Sudėtyje – net 7 % šaltyje džiovintų erškėtuogių.

Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.