Šaltyje džiovintos braškės – šviežių uogų skonis ir vitaminai ištisus metus

Liofilizuotos braškės
Liofilizuotos braškės – tai 100% natūralios lietuviškos uogos, džiovintos šaltyje, kurios išlaiko savo skonį, kvapą ir visas naudingąsias medžiagas.
Šios braškės yra be jokio pridėtinio cukraus, todėl jomis galima mėgautis visada, nepriklausomai nuo metų laiko.
Traškios, kvapnios ir saldžios – šios braškės patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Tinka kaip užkandis, kepinių puošmena ar gardus priedas prie pusryčių.
- 100% natūralus produktas
- Be jokio pridėtinio cukraus ar konservantų
- Pilnos natūralių vitaminų ir antioksidantų
Maistinė vertė - 100 g
Kalorijos:
323 kcal
Angliavandeniai:
50,9 g
Baltymai:
7,6 g
Riebalai:
1 g
Skaidulinės medžiagos
6,8 mg
Magnis
14 mg
Kalis
576 mg
Geležis
1,2 mg
Manganas
1,4 mg


Kaip pagaminamos liofilizuotos braškės?


Uogos užšaldomos
Ką tik nuskintos braškės greitai užšaldomos, kad išliktų jų natūrali spalva, skonis, tekstūra ir vertingiausi vitaminai.

Paruoštos valgymui
Gautos traškios, aromatingos uogos be cukraus ir priedų sandariai supakuojamos – kad betkada galėtum mėgautis tikru jų skoniu.
Braškės nuskinamos
Lietuviškos braškės skinamos, kai sunoksta ir tampa saldžios, sultingos bei kvapnios. Tai užtikrina puikų skonį ir išsaugotą maistinę vertę.

Braškės liofilizuojamos
Uogos džiovinamos vakuume itin žemoje temperatūroje. Pašalinamas vanduo, tačiau išsaugomas natūralus skonis, kvapas ir visos vertingos maistinės medžiagos.

Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.